{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Safari

Opplev fantastisk dyreliv på safari i Afrika
Reis på safari med KILROY

Safari - Den ultimate "bucket list"-opplevelsen

Drømmer du om å reise på safari? Vi tilbyr ikke bare safari i Afrika, men også i Asia! Før du reiser på safari finnes det mange ting du må ta stilling til, alt fra hvilke dyr du vil se, til hvilket transportmiddel du ønsker å benytte og hvilken bostandard du kunne tenke deg. Heldigvis hjelper vi deg med å gjøre valget enklere!

Spør oss om safari

Safari betyr "reise" på swahili og en slik reise en unik sjanse til å se ville dyr i deres naturlige habitat. Dette er virkelig en spesiell opplevelse som du kommer til å huske resten av livet!

Når man hører ordet safari, går tankene som oftest rett til Afrika, der du har muligheten til å se "The Big 5": elefanter, nesehorn, løver, vannbøfler og leoparder. Dette er den klassiske safariopplevelsen, men visste du at det også finnes en rekke andre typer safari?

Frister det kanskje med gorillasafari i Uganda, nesehornsafari i Nepal eller en tigersafari i India? Valget er ditt! Nedenfor kan du lese mer om safari i Afrika og Asia.

Book gratis veiledning

Hvorfor dra på safari med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Selv om vi er tilhengere av å være spontane er det enkelte ting som er greit å ha planlagt på forhånd. Vi hjelper deg med planleggingen.

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...