{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Berlin


Studietur til Berlin | Klassetur til Berlin

Det er veldig populært å dra på studietur til Berlin. Tysklands hovedstad er en by full av historie og kultur. Byen byr ikke bare på historiske monumenter og kulturelle institusjoner, men har også et av de hippeste og mest moderne bymiljøene i Europa. Hos oss er det alltid gratis og uforpliktende å få et skreddersydd tilbud på en klassetur til Berlin.

5 grunner til å dra på klassetur til Berlin

 • Som destinasjon for en klassetur er Berlin både billig og innholdsrik
 • Berlins historie gjør at byen er ideel for klasseturer for de aller fleste fag og studieretninger
 • Vi har gode overnattingsalternativer for grupper i Berlin
 • Kort transporttid: 1,5 time med fly fra Oslo
 • Med deres gratis ISIC og ITIC kort har dere rabatter i Berlin, som f.eks: 63% rabatt på Jewish Museum Berlin, 50% rabatt på Deutsches Historisches Museum, 50% rabatt på Neues Museum Berlin, gratis inngang til Olympiastadioen Berlin, 25% rabatt på Friedrichstadt-Palast, og mye mer (endringer kan forekomme).

 5-dagers klassetur med program til Berlin

 

Faglig program på klasseturen til Berlin

Berlin byr på et hav av spennende opplevelser og serverdigheter, og byen er derfor på mange måter et opplagt reisemål for en studie- eller klassetur. Våre erfarne reisespesialister hjelper dere med å sette sammen deres faglige program til skoleturen. 

Vi kan hjelpe med å skreddersy deres faglige program og gi gode priser på f.eks:

 • Besøk til konsentrasjonsleiren Sachsenhausen
 • Berliner Unterwelten
 • Deutsches Technikmuseum
 • Gläsernes Labor
 • Europa Experience
 • Body Worlds
 • DDR Museum

Eller bedriftsbesøk ved f.eks:

 • Brilleprodusent ic! berlin
 • BMW Werk Berlin
 • Rittersport

Eller hva med et foredrag med en skandinavisk journalist, skolebesøk på Den Skandinaviske Skole eller sightseeing med en skandinavisktalende guide?

Kombiner klasseturen til Berlin med et tysk språkkurs

Med KILROY har dere mulighet til å bli bedre i tysk på skoleturen til Berlin. På språkskolen ANDA i Berlin (nærmere bestemt i Friedrichshain) kan dere få undervisning i tysk i 3 dager, enten med 4 eller 5 timer per dag. Underviserne er selvfølgelig tyske, og dere kan forvente å få forbedret både deres ordforråd og tyske gramatikk på kun få dager.  

Hvilke opplevelser kan dere forvente på en klassetur til Berlin?

En studietur til Berlin byr på sterke historiske inntrykk, gatekunst og fantastiske kulturopplevelser. Opplev Mitte, Berlins historiske bydel, der dere ser hvor den gamle grensen mellom Øst- og Vest-Berlin gikk. Grensen er ikke lenger i form av en truende mur, men man kan fortsatt se spor av adskillelsen på bygningenes tydelige arkitektoniske forskjeller. Utover de historiske monumentene fra den Kalde Krigen byr Der Mitte også på et stort utvalg av kafeer, restauranter, museumer, gallerier og diskoteker. Dette er Berlins pulsåre, hvor berlinerne selv strømmer til for å leve livet ute.

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
 • Flybilletter tur/retur Oslo - Berlin
 • 4 overnattinger inkl. frokost
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Alle skatter og avgifter

Ved språkkurs er følgende også inkludert:

 • Online test
 • Diplom
 • Undervisningsmateriale til utlån

Det er alltid mulig å legge til flere overnattinger i Berlin. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Spør en reisespesialist

Hva er aktivitetene i pristilbudet?

Berlin on Bike
Berlin on Bike er en guidet tur gjennom Berlin på sykkel. Dere kan velge mellom "The Wall Tour" og "Street Art Tour". Inkludert i prisen er engelsktalende guide, sykler og sykkelhjelmer. Turen varer ca. 3 timer. Merk: Turen krever at dere er en gruppe på minimum 20 personer. 

Intensivt språkkurs - Tysk
Få kvesset språkkunskapene med et intensivt tyskkurs mens dere er i Berlin. Undervisning er på 3,5 time per dag x 3 dager. Alt av undervisningsmateriale er inkludert i prisen. 

Disse aktivitetene er kun et forslag, og vi kan selvfølgelig tilpasse aktivitetene til deres ønsker og behov. Vi kan også legge til flere aktiviteter til deres studietur hvis det er ønskelig. Spør våre reisespesialister om aktiviteter på klasseturen til Berlin. 

Få info om aktiviteter i Berlin

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Aktiviteter i Berlin

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...