{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Madrid


Studietur til Madrid | Gruppereise til Madrid

Madrid har vært hovedstaden i Spania siden 1561 og er i dag den tredje største metropolen i Europa. De brede gatene i Madrids hjerte, med små torg og middelalderske bygninger, gjør studieturen til Madrid til en stemningsfull opplevelse. Det er alltid gratis og uforpliktende å motta et skreddersydd tilbud på studieturen til Madrid.

4 grunner til å reise på klassetur til Madrid

 • Fremkommelig - Med litt planlegging, kart og gode sko kan byen fint utforskes til fots og høyhastighetstog gjør det enkelt å komme seg rundt til andre områder
 • Kunsthistorie - Madrid har et fantastisk utvalg av museer som viser kunst av ypperste klasse
 • Fotball - For fotballfans er det få steder i verden som kan matche et besøk i Real Madrids berømte fotballklubb Santiago Bernabeu 
 • Klima - Oppe i de spanske høyslettene er temperaturen best om våren og høsten, men Madrid kan fint besøkes hele året

Spør oss om klassetur til Madrid

Opplevelser på klasseturen til Madrid

Opplev varmen og den imøtekommende atmosfæren i Madrid. Madrid er et perfekt reisemål for både faglig og kulturell input! Mange drar på studietur til Madrid for å oppleve blant annet det fantastiske utvalget av museer som viser kunst av ypperste klasse. Her trekker spesielt det store kunstmuseet, Prado, besøkende fra hele verden. Sammen med den mer historiske karakteren til Sorolla-museet, er Prado uunngåelige destinasjoner på studieturen til Madrid. Utforsk byens mange museer, grønne parker, for ikke å snakke om all den gode maten! Madrid er virkelig en deilig storby for alle reisende - og vil garantert tilfredsstille de forventninger en måtte ha til en spansk storby!

Studietur til Madrid | Gruppereise til Madrid

Studietur til Madrid - enda flere opplevelser 

Madrid er en klassisk hovedstad og ligger omtrent midt i Spania på den iberiske halvøy. Byeb er fylt med praktfulle bygninger og palasser, i tillegg til en god del sørlig sjarm. Det spanske kongelige palasset i Madrid er et av Europas største og rommer ikke mindre enn 2000 rom. Turister har tilgang til 50 av dem på en guidet tur. Det spanske kongeparet bor imidlertid ikke på slottet, som brukes til store offisielle arrangementer.

Hvis dere er ute etter alternative gourmetopplevelser på en studietur til Madrid, kan dere vurdere å bestille bord ved verdens eldste restaurant, Casa Botin, som ligger like ved Plaza Mayor. Den historiske restauranten ble åpnet i 1725, og stedet er fremdeles så populært at bordbestilling er nødvendig.

Studie- eller klasseturen til Madrid gir også muligheter for opplevelser utenfor byen. Spania har et omfattende nettverk av høyhastighetstog som tar passasjerer til severdigheter som den middelalderske byen Toledo på omtrent en halv time - en tur som tar over en time med bil. Madrid er imidlertid en stor opplevelse i seg selv, og på studieturen til denne livlige byen kan dere være sikre på å oppleve både spennende arkitektur, gode matopplevelser og kulturell fascinasjon.

For fotballfans er det få steder i verden som kan matche et besøk i Real Madrids berømte fotballklubb Santiago Bernabeu i den nordlige delen av byen. Hvis dere er ute i god tid, kan dere kjøpe billetter til en kamp, men det er også mulig å kun få en omvisning på den imponerende stadion.

Sightseeing på studieturen til Madrid

Hvis dere skal utforske Madrid, sørg for å ikke gå glipp av følgende høydepunkter:

 • Spansk undervisning på språkskole
 • Prado museum
 • Palacio Real
 • Plaza Mayor
 • Gamlebyen
 • Plaza de las Cibeles
 • Plaza Oriente
 • Almudena Katedralen
 • Fotballkamp på Estadio Santiago Bernabeu

Ikke gå glipp av disse opplevelsene utenfor Madrid

 • El Escorial
 • Avila
 • Segovia/La Granja
 • Toledo

Overnatting på studieturen til Madrid

Våre kunnskapsrike reisespesialister kan hjelpe dere med å finne nøye utvalgte hoteller, hosteller og herberger i Madrid som er ideelle for studieturer og klasseturer. Les mer om de forskjellige alternativene på kartet og ta kontakt med oss hvis dere vil ha informasjon om hvilken type overnatting som passer deres budsjett, beliggenhet og gruppe.

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Madrid

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...