{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Edinburgh


Studietur til Edinburgh | Gruppereise til Edinburgh

Edinburgh er en liten by med et stort hjerte, og sannsynlig vis en av verdens vakreste. Dens dramatiske beliggenhet, spesielle arkitektoniske arv og kulturelle livskraft sjarmerer alle besøkende og gjør byen til en perfekt destinasjon for deres neste studietur! Det er alltid gratis og uforpliktende å motta et skreddersydd tilbud på studietur til Edinburgh.

4 gode grunner til å dra på klassetur til Edinburgh

 • Byen er lett å utforske og oser av historie
 • Edinburgh er en av Storbritannias vakreste byer - se frem til panoramautsikten over byen fra Edinburgh Castle
 • Kort flytur på 2 timer og bare en times tidsforskjell
 • Edinburgh har et temperert og mildt klima, noe som gjør det ideelt for vandring gjennom byen

Opplevelser på klasseturen til Edinburgh

Edinburghs gamleby er preget av tett bebyggelse, og står i skarp kontrast til den yngre georgianske bydelen med de rette gatene. Denne fascinerende kontrasten i byggestiler sikret i 1995 Edinburgh en plass på UNESCOs Verdensarvliste. Edinburgh Castle troner på toppen av en høyde i sentrum av byen, og på vandring i gatene vil dere oppdage at byen skjuler mange historier under bakken. Byen er nemlig bygget i flere etasjer og for å få med dere hele historien må dere på oppdagelsesferd under bakken i de mange tunellene som finnes her. Fra slottet går hovedgaten gjennom gamlebyen, kalt 'The Royal Mile'. I andre enden ligger Palace of Holyroodhouse som ble grunnlagt av David den første av Skottland i år 1128. Bygningen var opprinnelig et kloster, men fra det 15. århundret ble det brukt som tilholdssted for monarken og har også blitt brukt til kongelige kroninger og bryllup. 

Studietur til Edinburgh | Gruppereise til Edinburgh

Studietur til Edinburgh - enda flere opplevelser 

I tillegg til vakker arkitektur og en vennlig atmosfære, har Edinburgh et rikt kulturliv, og dere kan oppleve alt fra den verdensberømte, årlige Edinburgh Military Tattoo til internasjonale festivaler. Her ligger med andre ord alt til rette for en lærerik og spennende studietur. Edinburgh er omkranset av fantastisk natur og dere bør absolutt få med dere en dagstur ut av sentrum. Vi kan anbefale en halvdagstur til Stirling Castle, det skotske høylandet, naturskjønne The Trossachs og en båttur på Loch Katrine, en av Skottlands mange sjøer.

Eksempler på andre spennende opplevelser i Edinburgh kan være et besøk på National Museum, samt et besøk på The Elephant House, kaféen som er kjent for å være stedet der J.K. Rowling fant ro til å skrive de berømte Harry Potter-bøkene. I tillegg kan dere kombinere en studietur til Edinburgh med et besøk i Glasgow. En tur til Glasgow tar omtrent en time med tog.

Sightseeing på studieturen til Edinburgh

Hvis dere skal utforske Edinburgh, sørg for å ikke gå glipp av følgende høydepunkter:

 • Gamlebyen
 • Den nye bydel
 • Edinburgh Castle
 • Holyrood Palace
 • Calton Hill
 • The Royal Mile
 • National Gallery
 • The Writers Museum

Utenfor Edinburgh bør dere oppleve:

 • Deep Sea World i North Queensferry
 • St. Andrews
 • Stirling Castle, The Trossachs og Loch Katrine
 • Loch Ness og Urquhart
 • Glasgow - fotball med Rangers og/eller Celtic

Få personlig veiledning og faglig innhold på studieturen

Noen grupper velger selv å sette sammen hele eller deler av programmet på studieturen til Edinburgh. Det kan imidlertid være fint med personlige råd og forslag til turer og aktiviteter på studieturen til Edinburgh, spesielt hvis dere ikke er kjent i byen. Vi har valgt ut og satt sammen faglige opplevelser som er ideelle for skoleklasser og større grupper som ønsker et faglig fokus på studietur til Edinburgh og omegn.

Transport for større grupper i Edinburgh

På studietur til Edinburgh kan dere komme dere til de mest interessante severdighetene til fots, og ellers tilbyr byen også gode bussruter. Dere kommer med andre ord ikke til å bruke mye tid på å reise rundt på studietur til Edinburgh. For dagsturer utenfor Edinburgh kan vi hjelpe dere med å organisere transport. 

Overnatting på studietur til Edinburgh

Det kan være vanskelig å finne en passende hostel eller hotell for en gruppereise, spesielt hvis dere ikke er kjent i byen. Vi har valgt ut gode og fine hoteller, hosteller og herberg i Edinburgh som passer perfekt for ulike grupper. Felles for dem alle er at de er vant til større grupper og er godt plassert i forhold til aktiviteter i Edinburgh. Det er alltid mulig å motta flere tilbud fra oss med forskjellige typer overnatting på studieturen, for å sammenligne priser.

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Edinburgh

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...