{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Reykjavik


Studietur til Reykjavik | Gruppereise til Reykjavik

En reise til Island er både en reise tilbake til sagaenes tid - og til et meget moderne land med en moderne livsstil. Reykjavik er en moderne by, full av spennende museer, kunstgallerier og kafeer, men man skal ikke reise langt ut av Reykjavik før man møter på storslagen, uberørt natur.

5 gode grunner til å dra på studietur til Reykjavik

 • Den spennende historien, de mange viking sagaene, islendingenes folketro
 • Den vakre og ville naturen; her finnes alt fra varme kilder, vulkaner og geysirer, til isbreer og snødekte fjell
 • Få et tettere bånd i klassen med mange forskjellige uteaktiviteter
 • Vi har gode overnattingsalternativer for grupper i Reykjavik
 • Få med deg nordlyset

Her har dere med andre ord masser av muligheter for sosiale aktiviteter i vakker natur og faglige besøk av høy kvalitet.

Spørsmål? Skriv til oss

Studietur til Reykjavik | Gruppereise til Reykjavik

Studietur til Reykjavik

Naturen på Island er veldig flott og spesiell, med vulkanutbrudd, geysirer, og varme kilder som konstant minner oss på naturens krefter. Her kan dere også oppleve storslagne isbreer, elver og fossefall, som alle på effektivt vis utnyttes til energi. Store naturopplevelser og spennende kunstneriske uttrykk venter dere på en studietur til Island!

Island er et relativt lite land med en liten og svært sentralisert befolkning. Det bor kun litt i overkant av 300 000 mennesker på Island og ca. halvparten av disse bor i Reykjavik og område rundt. Det vil si at resten av landet hovedsakelig består av uberørt natur som bare venter på å bli oppdaget.

Forslag til aktiviteter i Reykjavik

 • Den blå lagune
 • Golden Circle
 • Hvalsafari
 • Isbretur
 • Jeep safari
 • Ridetur på islandshest
 • Elverafting
 • Rundtur i Reykjavik

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig reisespesialist som hjelper dere både før og under reisen
 • Flybilletter tur/retur Oslo - Reykjavik
 • 5 overnattinger
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Alle skatter og avgifter

Det er alltid mulig å legge til flere overnattinger i Reykjavik. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Spør en reisespesialist

Hva er aktivitetene i pristilbudet?

Utflukt til Golden Circle

Bli med på en kjøretur om morgenen gjennom det vakre landskapet over Hellisheiði sletten til Hveragerði, som også er kjent som drivhus-landsbyen. Fortsett til Gullfoss – et av Europas mest imponerende fossefall. Kun få minutters kjøring fra Gullfoss finner dere det berømte geotermiske området med sine boblende varme kilder og gjørmebad. På turen vil dere få oppleve den mest aktive geysiren i områder, Strokkur, som kan skyte vann opptil 30 meter til værs. Neste stopp på ruten er Þingvellir nasjonalpark. Den store vakre kløften som løper gjennom nasjonalparken er faktisk møtepunktet for to av verdens tektoniske plater.

Utflukt til Den blå lagune

Nyt noen timer på den blå lagune! Dette er et geotermisk spa med mineralholdig vann og er nok en av Islands mest besøkte steder. 

Disse aktivitetene er kun et forslag, og vi kan selvfølgelig tilpasse aktivitetene til deres ønsker og behov. Vi kan også legge til flere aktiviteter til deres studietur hvis det er ønskelig. Spør våre reisespesialister om aktiviteter på klasseturen til Reykjavik.

Få et uforpliktende tilbud

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Aktiviteter i Reykjavik

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...