{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Dublin


Studietur til Dublin | Gruppereise til Dublin

En studietur til Dublin er symbolet på kultur, yrende liv i gatene, avslappet atmosfære og trygge omgivelser. Dublin ligger vakkert til ved elven Liffey og er en monumental by som samtidig er veldig ungdommelig. Kombinasjonen av nytt og gammelt gjør dette til en spennende og energisk by, og dere kommer ikke til å angre på en studietur til Dublin. Det er alltid gratis og uforpliktende å motta et skreddersydd tilbud på deres studie- og klasseturer til Dublin.

4 grunner til å reise på klassetur til Dublin

 • Behagelig klima - Dublin er aldri for varmt og aldri for kaldt, noe som gjør byen behagelig å utforske til fots
 • Lokalbefolkningen - Høy hygge-faktor som kan oppleves på byens mange puber og restauranter, der maten og stemningen nytes av de lokale.
 • Litterær historie - Fra Trinity College og Book of Kells til samtidens store forfattere
 • Gode priser på studieturen til Dublin

Spør oss om klassetur til Dublin

Opplevelser på klasseturen til Dublin

Dublin er i sterk vekst og man ser nye bygninger skyte opp overalt. Blandingen av gammelt og nytt gjør Dublin til en spennende, provoserende og energisk by som er perfekt for gruppereiser og studieturer. Vi kan sette sammen et program med besøk til kulturelle institusjoner, bedrifter eller viktige severdigheter i Dublin og omegn. Det finnes også mange kule opplevelser som kan inkluderes på studieturen til Dublin. Forfatteren James Joyce er en av grunnene til at Dublin har et sterkt fokus på litteratur med flere litterære festivaler og imponerende biblioteker. Samtidig tilbyr byen et hav av historiske bygninger og monumenter, som Dublin Castle, Carmelite Monastery i Dublin, Christ Church Cathedral og ikke minst tilholdsstedet for kriminelle og krigsfanger, Kilmainham Gaol-fengselet.

Studietur til Dublin | Gruppereise til Dublin

Studietur til Dublin - enda flere opplevelser 

Som en by erobret av både vikinger og engelskmenn har Dublin sin helt egen historie. Byen ble grunnlagt som et bosted for vikinger og har vært den viktigste byen i Irland siden middelalderen. En klassetur til den irske hovedstaden er en fascinerende reise tilbake i tid som dere ikke vil angre på. Dublin er en storby med fokus på kultur. Det arrangeres en rekke festivaler med teater, litteratur, musikk og underholdning. Krydret med irenes gjestfrihet er Dublin et trygt reisemål for studieturen.

Når man hører ‘Dublin’ er puber, irsk folkemusikk og kraftig mat ofte det som først kommer til tankene. Men Dublin er også en moderne by som byr på gode shoppingmuligheter og musikk, litteratur og teater i verdensklasse. Hva med å ta en tur på Guiness-bryggeriet? Se utstillingen om bryggeriets historie og hemmeligheter om det berømte mørke ølet. Et annet spennende besøk er "The Old Jameson Distillery" i Bow Street. Her blir dere introdusert for den irske whiskeyens historie, fortalt gjennom et audiovisuelt show, som får det til å se ut som om man er på et ekte destilleri.

De to nasjonale museene, National Museum og National Gallery, gir et godt innblikk i Irlands kunst og historie, i tillegg til at dere kan se uerstattelige gullgjenstander, som de irske munkene klarte å skjule for vikingene. På Trinity College kan dere se en av Dublins (og Irlands) største skatter, nemlig mesterverket Book of Kells. Det er et latinsk manuskript som inneholder de fire evangeliene i Det nye testamente, skrevet av keltiske munker rundt år 800. Det består av 340 inskripsjoner dekorert med tegninger av mennesker, dyr, mytologiske skapninger, keltiske mønstre og kristne ikoner, dekorert med livlige farger og gull.

Selv om munkene var de første, var de absolutt ikke de siste som satte Irland på verdenskartet. Poeter, forfattere og dramatikere som William Butler Yeats, George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Seamus Heaney, Oscar Wilde, Jonathan Swift, James Joyce og Bram Stoker (ham med Dracula) har også gjort sitt. Og nå som vi er inne på kulturen, la oss ikke glemme den irske musikkscenen, som absolutt er veldig forskjellig fra tradisjonell folkemusikk og riverdance. Har du for eksempel hørt om U2 eller Boyzone?

Sightseeing på studieturen til Dublin

Hvis dere skal utforske Dublin, sørg for å ikke gå glipp av følgende høydepunkter:

 • Christ Church katedralen
 • Trinity College/Book of Kells
 • Dublin Castle
 • Dublin Writers Museum
 • St. Patrick’s katedralen
 • National Museum of Ireland
 • Rugby-kamp
 • Temple Bar

Utenfor Dublin bør dere oppleve:

 • Galway/Connemara og the Burren/Cliffs of Moher
 • Drogheda
 • Wicklow mountains

Transport for større grupper i Dublin

Det er overkommelig å komme seg rundt i Dublin, selv om dere er en større gruppe på reise, blant annet med trikker og busser. Når du reiser i sentrum av Dublin virker ikke byen veldig stor, og de viktigste severdighetene er innen gangavstand. 

Overnatting på studieturen til Dublin

Våre kunnskapsrike reisespesialister kan hjelpe dere med å finne nøye utvalgte hoteller, hosteller og herberger i Dublin som er ideelle for studieturer og klasseturer. Les mer om de forskjellige alternativene på kartet og ta kontakt med oss hvis dere vil ha informasjon om hvilken type overnatting som passer deres budsjett, beliggenhet og gruppe.

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Aktiviteter i Dublin

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...