{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Peru - KILROY
Reiser til Peru -

Reiser til Peru – Et uforglemmelig eventyr!

Sør-Amerikas tredje største land kan overraske mange på reise gjennom Sør-Amerika. Du forbinder kanskje Peru med inkaenes dype forhistorie og imponerende severdigheter, men dette landet skjuler langt flere opplevelser for eventyrlystne backpackere! 

Vil du reise til Peru? Skriv til oss!

Reise rundt i Peru 

Hovedstaden Lima er et naturlig startsted for reiser til Peru, en kaotisk og fascinerende storby som absolutt bør oppleves. Herfra får du gode bussforbindelser langs kystveien, the Pan American Highway. Etter et obligatorisk besøk til Cuzco og Machu Picchu kan du dra videre til Puno. Her finner du Lake Titicaca, en innsjø hvor innbyggerne bor på kunstige øyer ute på vannet. En alternativ rute fra Cuzco er med fly til Puerto Maldonado. Herfra går det mange opplevelsesreiser ut i jungelen og båtturer på elven Amazonas. Jungelen byr på mange kule opplevelser for deg som vil se fargerike dyr og fuglearter, inkludert slanger og edderkopper – så legg alle fobier igjen hjemme!

Et kult stopp langs ruten sørover fra Lima er Huachachina, en liten ørkenoase med store sanddyner. Perfekt for buggy-cars og sandboarding, så gjør deg klar for mye latter og moro! På ferden videre ankommer du Nazca, hvor de berømte Nazca Lines ligger. Du har sikkert sett bilder av de menneskelagde mønstrene i bakken med opptil flere kilometers omkrets! Man antar at Nazcafolket laget dem for mellom 1500-2000 år siden. Mønstrene rangerer fra enkle linjer til detaljerte figurer som hai, apekatt, edderkopp og øgle.

Fra Arequipa arrangeres det turer til Colca Canyon, med landsbyen Chivay som første stoppested. Varme naturkilder passer perfekt for en liten formiddagshvil før du ankommer det imponerende 60 km lange juvet, Colca Canyon. Her kan du nyte billedskjønne omgivelser, små landsbygder langs åskammene, kulturhistorie og nydelige utsikter.

Når er det best å reise til Peru?

Peru kan deles inn i to årstider; våt og tørr. Været kan imidlertid variere fra region til region så finn ut hva som gjelder for din reiserute. Høysesong for turister på ferie i Peru er fra juni til august, så da kan prisene stige. Du må også regne med at det blir kjøligere jo høyere opp i fjellene du kommer. Skal du vandre i Andesfjellenes høyland (f. eks Machu Picchu) bør du unngå perioden fra desember til mars, da du kan risikere å få en temmelig gjørmete opplevelse.

Reisetips til Peru

Det er en stor fordel å kunne litt spansk på reise i Peru, da du vil kunne kommunisere med den trivelige lokalbefolkningen og enklere finne fram. Hvis du vil bli ekstra god kan du jo ta spanskkurs i Peru!

Bussene i Peru fungerer svært bra, utenom når politiske streiker innimellom rammer landet og fører til busstans. Følg med på lokale nyheter når du er på ferie i Peru, slik at du unngår å stå fast. Lokalfly er både enkelt å bestille og rimelig. Taxi er også et rimelig fremkomstmiddel som fungerer greit, selv i høytliggende byer som Cuzco, men avtal prisene på forhånd dersom det ikke finnes taksameter i bilen.

Hostels finnes i de fleste byene og har stort sett gode priser. Under opplevelsesreiser til Amazonas-jungelen benyttes hytter eller lodge - Du kan velge standard og komfort basert på budsjettet ditt. I de mest kjente byene finnes mer luksuriøse hoteller dersom du ønsker bedre standard.

Vil du reise til Peru?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Peru og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Peru

I Peru kan du utforske inkaenes forhistorie og imponerende severdigheter. Besøk Cuzco og Machu Picchu, eller reis til Puno hvor innbyggerne bor på kunstige øyer på vannet. I Huachachina finner du store sanddyner hvor du kan prøve sandboarding, mens du i landsbyen Chivay kan bade i varme naturkilder. Det er nok av ting å se og oppleve i Peru!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL PERU

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...