Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Manila - En dynamisk by!

Reiser til Manila - En dynamisk by!

Opplev de urbane vibbene til den travle filippinske hovedstaden Manila. Bli kjent med landets historie gjennom musèene og kirkene og nyt livet i alle byens vakre parker. Spis gode måltider og unnagjør bra shopping før du setter kurs mot Baywalk for å beskue den utrolig nydelige solnedgangen.

Spør oss om reiser til Manila

Manila er hovedstaden på Filippinene - en livlig metropol med et velfungerende forretningsliv. Byen er tett befolket med mange millioner innbyggere. Landets kolonihistorie og ettervirkningene av 2. verdenskrig kommer tydelig frem gjennom Manilas arkitektur, og du merker fort at byen har et vestlig preg. Manila kan beskrives som en livlig og urban storby med en spennende blanding av etniske grupper og kulturer.

Kulturelle høydepunkter i Manila

Hovedstaden er ofte et midlertidig stopp for backpackere før de reiser videre til andre filippinske destinasjoner, men det er absolutt verdt å få med seg Manila. Vi anbefaler at du setter av et par dager til sightseeing og oppdagelser av skjulte perler. Manila huser en rekke musèer, kirker og palasser og de historiske severdighetene finner du ofte i gamlebyen; Spanish Town. Fort Santiago i Santa Clara ST, Intramuros, er verdt å få med. Det samme gjelder landets viktigste park, Rizal Park. Andre spennende attraksjoner er National Museum of the Philippines, Chinese and Japanese Gardens, Butterfly Pavillion og alle salgs kulturelle opptredener. Har du en interesse for filippinsk kultur bør du ta turen innom Ayala Museum (Makati Ave.), hvor de har en flott ustilling av landets kunst og historie. Du lærer ekstra mye dersom du blir med på en guidet rundtur.

Rundt Alaya finner du koselige cafèer, et parkområde og Greenbelt Complex (kjøpesenter). Frister det med filippinske ballettforestillinger eller en skikkelig klassisk konsert? Det fascinerende Cultural Center of the Philippines (på Roxas Blvd i Malate) kan by på mange varierte show og opptredener. I tillegg finnes det en fornøyelsespark, Star City, hvor du kan oppleve litt fart og moro. Legg turen innom velstående Chinatown i distriktet Binondo og ta en spasertur på den populære Ongpin Street. Nyt de mange tehusene og god mat på små, koselige restauranter.

Vil du oppleve noe litt annerledes bør du dra innom den kinesiske kirkegården, hvor selv de døde er velstående. Du forstår hva vi mener når du ser de hypermoderne gravene med fasiliteter som f.eks toalett... Kirkegården har noen gamle grasiøse kinesiske bygninger som Chong Hoch Tong Temple, reist i 1850. Som i alle storbyer får du også her tilgang til alle nødvendige tjenester som bank, postkontor og sykehus så vel som ett bredt utvalg kjøpesentre, restauranter og barer.

Shopping i Manila

Manila er et sant paradis for shopoholikere med massevis av kvalitetsvarer til gode priser, så sørg for at det er godt med plass i kofferten. Mange av de bra butikkene ligger i byens finansdistrikt Makati. Etter shoppingmaratonet er du kanskje litt sliten, så da er det rette tid for å ta turen ut til Baywalk og nyte Manilas fantastiske solnedgang. Sulten på en livlig utekveld? Makati og Malate er de rette stedene for dette med en rekke kule diskoteker hvor DJ'er spiller musikk natten lang.

Aktiviteter rundt Manila

Det er muligheter for flotte fotturer opp til Mount Pinatubo som ligger rundt 2-3 timer fra sentrum. En annen idè er fossefallene i Pagsanjan, perfekt for bading. Du kan kombinere en dagstur dit med kanopadling. Lake Taal er glimrende for hesteridning - noen sier at dette området faktisk oppleves bedre fra hesteryggen enn til fots, spesielt under regntiden når stiene blir temmelig gjørmete.

Transport i Manila

Det første som møter deg etter ankomst på International Airport Ninoy Aquino er masse kaos og endeløse køer, men ikke bekymre deg for det - sentrum er nærme flyplassen og så fort du sitter i taxien tar det ikke lang tid før du er fremme. Trafikken i Manila er veldig kaotisk, så du bør tenke deg om to ganger før du vurderer å leie bil. Light Right Transit System er en glimrende måte å unnslippe trafikk-kaoset på, bestående av to linjer: L1 opererer mellom Monumento og Bacalaran, mens L2 opererer mellom Santolan og Recto.

Metro Rail Transit er et annen effektivt transportmiddel og begge disse alternativene er både langt mer komfortable og mindre stressende enn å sitte fast i trafikken i klamme taxier, busser eller jeepneys. MRT og LRT blir imidlertid temmelig fulle, spesielt i rushtiden, så pass på lommetyver. Unngå toget mellom Manila og Bicon ettersom det går irriterende langsomt og faktisk kan være farlig å bruke.

Klima

Manila nyter varmt vær året rundt, men vær obs på tyfonsesongen mellom juni og november.

Våre beste reisetips til Manila

Sørg for at ingen rører baggasjen din på flyplassene, det er mange som vil tilby seg å bære koffertene dine for etterpå å kreve betaling. Dersom du har gode engelsk- eller spanskkunskaper klarer du deg fint, ettersom de lokale snakker begge språkene utmerket som følge av den tidligere kolonitiden.

Vil du reise til Manila?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Manila og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil oppleve:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil oppleve:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL FILIPPINENE

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Kommende events

Bruk filter
Sorter etter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Velg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fant {{ filterCount }} aktivitet, sortert etter

  Vi fant {{ filterCount }} aktiviteter, sortert etter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Se flere opplevelsesreiser ({{remainingCards}})

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...